VANS MTE RELEASE

Geen koude voeten in de winter, maar toch op je Vans willen lopen? Dat kan! Vans heeft een nieuwe wintercollectie gelanceerd. De SK8-HI MTE 2.0 DX Vans sneakers zijn op de markt en wij zijn hier om jou te vertellen wat deze sneakers zo bijzonder maakt.

Het merk heeft al 20 jaar ervaring in de snowboot Business, dit kan je terug zien in de schoen. Zo hebben ze de onderkant van de schoen zo gemaakt dat uitglijden bijna niet mogelijk is, het profiel is ribbelig en steekt uit. Dit zorgt voor een betere grip in de sneeuw en minder slipgevaar.

Warme voeten

Hartstikke leuk dat het uitglijden moeilijker is, maar je wilt natuurlijk ook dat je voeten lekker warm blijven tijdens de koude winterdagen. Om de kou van je voeten weg te houden is het zogenaamde “360 technologie” toegepast. Deze techniek zorgt er voor dat je tenen warm blijven en de koude lucht kan ontsnappen aan de bovenkant van de schoen. Daarnaast hebben ze aan de bovenkant en tussen de lip en zijkant in, rubber toegepast. Op deze manier komt er geen water in de schoen en blijven je voeten droog.

UltraCush zool

Wat de zool betreft, deze kan je uit de schoen halen. Nou zou ik niet zonder de zolen gaan lopen, maar op deze manier kan je wel makkelijk de zool vervangen indien nodig. Ze hebben het de UltraCush genoemd. Deze is stevig, maar comfortabel.

Deze schoenen zijn er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het enige verschil met de kinderschoenen en de schoenen voor volwassenen, is dat de kinderschoenen helemaal van suède zijn gemaakt. De schoenen zijn dikker dan de normale kids Vans, wat er voor zorgt dat ook kinderen geen koude voeten krijgen in de winter.

Wij hopen jullie genoeg geïnformeerd te hebben over deze schoenen.

Samenvatting
Vans introduceert hun nieuwe wintercollectie: SK8-HI MTE 2.0 DX. Met een hoger profiel en de 360 techniek is het de perfecte schoen voor in de koude winterdagen.

Benieuwd naar de gehele Vans collectie? Bekijk ze hier! 

Check hier de volledige video
Vond je het een leuke video, vergeet dan niet te liken en abonneren.