THE NORTH FACE

Heb je een nieuwe outfit nodig, maar weet je niet wat je moet dragen? The North Face heeft een nieuwe collectie naar buiten gebracht. De nieuwe kledingcollectie bestaat uit mannen, vrouwen en kinderkleding.

The North Face heeft ons weer overspoeld met een lading aan nieuwe producten, wij zijn erg enthousiast! Niet alleen mannen, maar ook vrouwen en kinderen kunnen genieten van de nieuwe collectie. De collectie bestaat uit veel sportieve items.

Heren outfit

Wij hebben speciaal voor jullie onze favoriete gecombineerde outfits van The North Face op een rijtje gezet, laten we beginnen bij de heren. Voor de bovenkant beginnen we met een basic zwarte top, op de achterkant zie je het logo van The North Face. Voor over de top heen hebben we gekozen voor een wind-dicht jack. Deze is groen met zwart en heeft een wit logo. Zo kan je ook tijdens de winterse stormen je favoriete outfit dragen.

Om de outfit helemaal af te maken, hebben wij er een groene trainingsbroek bij gekozen. De broek heeft zwarte en witte details, door het sneldrogende materiaal is de trainingsbroek perfect om zowel binnen als buiten te dragen.

Vrouwen outfit

Net als bij de heren, hebben wij een donkergroene met zwarte outfit bij elkaar gezocht. Als top hebben wij gekozen voor een donkergroene kleur uit de nieuwe collectie van The North Face. De top lucht goed door, wat hem ook perfect maakt voor het sporten! De rug van de top is voorzien van een groot wit logo van The North Face. Deze is wit en geeft een super leuk detail aan de top.  

Omdat vrouwen de grootste fans zijn van vesten, hebben wij gekozen om er een vest bij te combineren. Ook het vest komt uit de nieuwe collectie en heeft dezelfde donkergroene kleur als het shirt, maar dan met zwarte details. Dit geeft een mooi contrast en maakt het vest absoluut niet saai. Op de rechterarm is het logo van The North Face te vinden, in het wit.

Last but not least, een tijdloze maar hele toffe legging. Door de toffe kleurencombinatie past de legging perfect bij de top en het vest. Hij is zwart met een lichtgele kleur aan de onderkant. Door de dunne stof is hij niet alleen perfect als fashion item, maar ook voor tijdens het trainen. Kom maar op met dat beach-proof lichaam. Op de buitenkant van de sportlegging wordt het logo van The North Face logo herhaald in een verticale lijn.

Ga snel naar de website van FC247 en bestel jouw favoriete producten van The North Face! Wil je meer lezen over de nieuwste street en -sportswear, klik dan hier voor nog meer blogs.