RELEASE ADIDAS ZX 4000 4D

Een nieuwe schoen in een oud jasje. Adidas bracht op 29 oktober een nieuwe colorway van de limited adition sneaker adidas ZX 4000 4D “I want, I can” collectie uit. Op deze schoenen zie je de slogan “I want, I can” terug komen dat werd gebruikt in de jaren 80 bij de eerste ZX serie.

The beginning…

In het jaar 1984 werden de eerste adidas ZX schoenen uitgebracht. In deze collectie werd er geprobeerd voor zoveel mogelijk verschillende hardloopbehoeftes schoenen te produceren. Als slogan heeft Adidas “I want, I can” gebruikt in deze serie. Er zijn sinds die tijd veel verschillende ZX modellen geïntroduceerd.

Nieuwe schoenen in een oud jasje

Sinds begin 2019 begon adidas met het uitbrengen van de ZX 4000 4D, er zijn in totaal zes kleuren uitgebracht. Het bijzondere aan deze schoenen is de 3D-printtechnologie die is toegepast in de midsole. Op 29 oktober is de tweede “I want, I can” colorway uitgebracht. Op de rechter schoen staat “I want” in het oranje en op de linker schoen staat “I can” in het mintgroen. Ook de midsole is mintgroen, de oranje en groene kleur zie je ook terugkomen in het logo op de lip. Aan de onderkant van de schoen hebben ze de klassieke ZX-zool teruggebracht.
De schoenen bestel je hier voor 300 euro. Super toffe schoenen en zeker je geld waard.

Voor onze YouTube video review over deze schoen, klik hier.