PODCAST #2: ADIDAS & PALACE

De tweede aflevering van onze podcast is online. Hier in bespreken wij met jou het laatste voetbal nieuws en de nieuwste kleding trends.

Laten we beginnen met Thijs de Ligt. Hij maakte de enige en winnende goal voor Juventus tijdens de stadsderby. Aan het begin ging het nog niet zo goed door een hands van Thijs, maar hij maakte het goed met het winnende doelpunt in de 70e minuut.

Adidas, Palace en Juventus
Ook leuk om te weten is dat Juventus een nieuw tenue had tijdens en na de wedstrijd. Het is een samenwerking van adidas en Palace Skateboards. Het lijkt erop dat er een nieuwe trend zich aan het ontwikkelen is in de voetbalkleding; streetwear design. Wij zijn erg enthousiast over het nieuwe tenue van Juventus en vinden het er leuk uit zien.

“I want, I can” -adidas ZX 4000 4D
Adidas heeft een tweede “I want, I can” collor way uitgebracht in de schoen collectie ZX 4000 4D. De zool is 3D geprint en wordt 4D genoemd doordat hij mee beweegt en een goede demping heeft. De schoen is released op 29 oktober 2019 en voor €300 op www.fc247.com.

Licht roze Yeezy schoenen adidas
Ook heeft adidas een nieuwe kleur in de Yeezy 500 collectie uitgebracht. De schoen is licht roze, een kleur wat nog niet eerder is gezien in de Yeezy 500, wel eerder uitgebracht bij de 350 schoenen. Mid-november wordt er nog een nieuwe kleur introduceert in de Yeezy 500 collectie.

Voetbal nieuws
Er zijn veel punten verloren bij de grote clubs deze week. Dit kan komen door de vele wedstrijden in een korte tijd. De spelers raken hierdoor vermoeid en spelen niet zo goed als normaal. Dit zou alleen geen excuus moeten zijn, aangezien de clubs genoeg spelers hebben om af te wisselen in de wedstrijden.
Tottenham heeft een puntverlies geleden. Dit heeft te maken met iets wat er op het veld is gebeurd. Er was een overtreding gemaakt van Son op Gomes, rode kaart heeft hij gekregen. Veel mensen vinden de rode kaart on terecht, het leek alsof Son zijn revange kwam halen. Hij had eerder de wedstrijd een elleboog in zijn gezicht gekregen van Gomes en ook voor de semi-duw aan Gomes werd er een medespeler naar beneden gehaald. Het was nooit de bedoeling van Son om hem zo toe te takelen denken wij. In eerste instantie kreeg Son een gele kaart, maar nadat er bleek dat Gomes zijn been gebroken was werd de kaart omgewisseld naar een rode kaart.

Voorspelling Chelsea – Ajax
Chelsea – Ajax was dinsdag aan de beurt voor Champions League. Onze voorspelling was dat Ajax er naturel in zou gaan en we hoopte op een puntje. Ze hebben uiteindelijk gelijk gespeeld met 4 – 4. Ajax heeft in de tweede helft twee rode kaarten gekregen, hierbij gaven ze hun voorsprong weg en werd er gelijk spel.

Dit was het dan aan voetbal nieuws, wij hopen dat je weer met veel plezier onze blog hebt gelezen. Luister naar onze podcast en neem een kijkje op ons YouTube kanaal. Voor meer blogs kan je hier klikken.