NIKE AIR

We zitten bijna aan het einde van de winter, dat betekent dat het tijd is om ons klaar te maken voor de lente. Om de lente in te luiden heeft Nike een nieuwe kleur Nike Air Fleece trainingspak uitgebracht. Wij hebben het pak mogen bekijken en zijn erg enthousiast!

Nike Air Fleece is een erg bekende lijn van het merk en dat is niet zo gek ook. De kleding is gemaakt van een heerlijke zachte stof en houdt je goed warm wanneer dat nodig is. Je hebt de laatst uitgebrachte Nike Air Fleece collectie waarschijnlijk niet gemist. Je ziet de woven pakken nog steeds dagelijks op straat. Het is één van de fijnste outfits voor thuis op de bank tijdens een lekker avondje Netflix-en-chill. Er zijn al vele verschillende kleuren van de Nike Air Fleece lijn uitgebracht, maar de donkerblauwe kleur was nog niet eerder gezien.  

De nieuwe kleur is te beschrijven als een mooie donkerblauwe kleur gecombineerd met kobalt en -lichtblauwe tinten. Ook zie je een witte kleur terugkomen in de nieuwe jogginglijn. De lijn bestaat uit een heerlijk zachte broek en twee bijbehorende tops. Zo is er genoeg keus in wat jij het leukste vindt.

Bestel snel jouw favoriete Nike Air Fleece outfit door hier te klikken, of neem een kijkje in de winkel.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuws, volg dan onze Instagram account door op deze link te klikken. Voor meer outfit inspiratie kan je altijd terecht op ons YouTube-channel, klik hier om te abonneren.