LACOSTE

Lacoste is een merk dat we allemaal wel goed kennen en heeft een grote collectie aan street en -sportwear. Lacoste  is een merk dat ons blijft verrassen met haar nieuwe collecties. Dit is ook nu weer terug te zien met de nieuwe Lacoste trainingspakken.

Een heerlijk licht trainingspak, met een mooi design. Lacoste heeft in de nieuwste collectie de meest populaire trainingspakken toch weer weten te overtreffen. De nieuwe collectie bevat niet alleen nieuwe trainingspakken, maar ook zomerse t-shirts om je alvast voor te bereiden op het warme weer.

Nieuwste trends

Wil jij trendy blijven in je kledingkeuze en de leukste street en -sportwear dragen, dan zit je bij Lacoste aan het juiste adres. Niet alleen zitten de nieuwe trainingspakken super fijn, ze zien er ook heel tof uit. Je ziet steeds meer opvallende kleuren terug komen de laatste tijd, hier speelt het merk goed op in. Dit is ook weer terug te zien in de nieuwe t-shirts. De shirts zijn in verschillende kleuren uitgebracht en sluiten perfect aan op de nieuwste collectie van Lacoste.

Nu ben je zeker wel nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Klik snel op deze link en bekijk alle nieuwe kleding van Lacoste.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als het gaat om sport en -streetwear? Vergeet dan zeker niet op onze YouTube kanaal te abonneren door hier te klikken. Voor ons Instagram account kan je op deze link klikken.