ISTANBUL FINALE BAL: ADIDAS

Het einde van de Champions League is in zicht en de finale zal in Istanbul plaatsvinden. Wij zijn weer verrast door adidas met de unieke bal die is uitgebracht voor het laatste aantal wedstrijden. Graag nemen wij jou mee in de reis naar de Istanbul Finale Bal!

Adidas heeft ons omver geblazen met het kunstwerk op de nieuwe voetbal. Op de voetbal staat een plattegrond van Istanbul bedrukt. Wij vinden het geweldig hoe adidas kunst en sport samen voegen op een originele manier. De kleuren van de bal, roze en paars, zijn afgeleid van de zonsondergang boven de rivier. De zwarte lijnen representeren een kaart van Istanbul en de rivier brengt oost en west samen.

Hout snijden

Voordat het kleurige design op de bal kwam te staan, hebben ze de plattegrond van de stad in hout laten besnijden. Nadat het houtsnijwerk klaar was, is het design met lino op de bal bedrukt. Adidas zocht naar een traditionele methode om het ontwerp nog beter naar voren te kunnen brengen en dit hebben ze erg goed gedaan. Het ontwerp is uniek en geeft een spannend tintje aan de voetbal. De iconische witte sterren op de bal zijn zorgvuldig geplaatst en geven een mooi contrast aan het speciale ontwerp. De bal is gelanceerd op 18 februari 2020.

Istanbul Champions League

Op zaterdag 30 mei zal de laatste wedstrijd van dit seizoen plaatsvinden in het grootste stadion van Turkije, Ataturk Olympic Stadium. Alle wedstrijden tot aan de finale worden gespeeld met de adidas Istanbul Finale voetbal. 

Wij hebben twee Varianten van de finale voetbal beschikbaar, een van €19,99 en een van €34,99. Klik hier om de bal te bestellen.

Ben je nog niet uitgelezen, bekijk dan onze andere blogs via deze link. Vergeet ook niet te abonneren op onze YouTube-kanaal via deze link en volg ons op Instagram door hier te klikken.