INTER MIAMI CF

Welkom bij een nieuwe blog van FC247 met vandaag wel heel leuk nieuws, want Inter Miami CF heeft nieuwe trainingswear gelanceerd. De voetbalclub is een vrij nieuwe club, pas in 2018 opgezet, maar het is zeker een voetbalclub om trots op te zijn

In 2018 was het zo ver, de voetbalclub Inter Miami CF werd de wereld in geroepen. Wij zijn hier enorm enthousiast over, net als vele andere mensen. Waar wij nog enthousiaster over zijn, is de nieuwe Inter Miami CF trainingswear die nu in de winkel ligt!

Trainingstop

Als ik denk aan Miami, denk ik aan: zon, zee, strand en flamingo’s. Het Inter Miami CF shirt heeft het allemaal, door de lichtroze kleur met zwarte details. De club is de samenwerking aangegaan met adidas. De drie adidas strepen op de onderarmen zijn dan ook niet te missen. Het shirt heeft een strak model en heeft geribbelde mouwen. Wat ook erg bijzonder is, is dat het trainingsshirt is gemaakt van gerecycled polyester. Zo draagt hij een steentje bij aan een goed milieu. Wij voelen de zonnestralen al komen

Trainingsbroek

De trainingsbroek van Inter Miami is zwart met lichtroze details, precies het tegenover gestelde van het shirt. Door deze kleurencombi van de trainingstop en broek doet hij mij alleen nog maar meer aan de warme Miami stranden denken. Super tof, dit trainingspak kan je toch niet in de winkel laten liggen?

Inter Miami 

Inter Miami is een Amerikaanse voetbalclub in Florida en pas twee jaar geleden opgezet en ze mogen trots zijn op wat ze al hebben gepresteerd. Dit jaar gaan ze voor het eerst meedoen aan de Major League Soccer, super tof en de trainingswear kan natuurlijk niet ontbreken bij het aanmoedigen van het team! Het leukste aan deze club vinden wij de plannen voor het stadion, wat helemaal in het Miami-thema zal worden. De buitenkant van het dak wordt roze en lichtgevend,  de binnenkant zal wit zijn en de stoelen worden een combinatie van de twee kleuren, super classy! 

 

David Beckham is de eigenaar van deze snelgroeiende club, alle belangrijke aankondigen heeft hij op een bijzondere manier aangepakt. Hij gaf tips door op zijn social media foto’s te plaatsen. Zo plaatste hij bijvoorbeeld een foto van hem in het stadion (voordat hij de club over had genomen). 

Nog een super leuk nieuwtje over Inter Miami gaat over haar mogelijk nieuwe voetballer Neymar. Een van de bekendste voetballers van PSG heeft Beckham vertelt graag voor de nieuwe voetbalclub te willen voetballen. Neymar heeft gezegd dat hij sowieso binnen een paar jaar voor Inter Miami wilt spelen. 

Aanklacht

Of de naam “Inter Miami” zal blijven is nog niet zeker, Beckham heeft een aanklacht ontvangen betreft de naam. De naam “Inter.” zou volgens Italiaanse Internazionale een gestolen merknaam zijn. De kans dat de naam veranderd moet worden is groot, maar wij hopen dat Inter Miami haar naam mag behouden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste voetbal en- kleding nieuwtjes, houd dan zeker onze blog op www.fc247.com in de gaten. Heb je nieuwe streetwear of trainingspakken nodig, maar weet je niet wat je moet kopen? Klik hier voor onze Instagram-pagina en bekijk de leukste kledingcombinaties.