HOE KOM JE GOED DE WINTER DOOR? 

De koude winterdagen breken weer aan, dit betekent dat het tijd is om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Wij hebben onze favoriete winterjassen voor jou op een rijtje gezet, zodat het nog makkelijker is jouw perfecte winterjas te shoppen.

Het wordt weer koud buiten, het liefste wil je binnen blijven met een lekker kopje warme chocomelk of thee. Helaas moet je toch even je huis uit komen om te werken, naar school te gaan en om naar vrienden te kunnen gaan. Wij hebben voor jou onze favoriete winterjassen van Nike, The North Face en adidas voor jou op een rijtje gezet. Blijf dus nog even lekker warm binnen zitten om deze blog te lezen. 

Nike

De winterjassen van Nike houden je heerlijk warm, de Downfill Jacket is één van deze nieuwe jassen. Hij oogt als een bomberjacket en is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. De zwarte en camo-versie hebben beide een capucho wat de groene versie niet heeft. Aan de voorkant is het Nike logo te vinden in het klein, wat niet mag ontbreken natuurlijk links bovenin. 

Parka

De parka jas van Nike heeft een lossere fit, is oversized en heeft een heerlijk zachte teddy-voering. De jas kan dicht worden gedaan met zowel een rits als met knopen, op deze manier weet je zeker dat de koude wind niet door je jas heen waait. Aan de achterkant van de jas staat het Nike logo in het groot en deze staat net als bij de downfill jas ook linksboven in het klein. De jas is in het zwart en groen verkrijgbaar. 

The North Face

Nike is natuurlijk niet de enige die een te gekke wintercollectie aan jassen uit heeft gebracht. Ook The Norht Face heeft zichzelf weer overtroffen met haar nieuwe wintercollectie. De Box Canyon is één van de dikste jassen. De jas is dicht te doen met knopen en een rits, wat de jas extra warm maakt. Weet je nou niet zeker of je een jas met capuchon of zonder wilt, dan is deze jas perfect voor jou aangezien de capuchon afneembaar is. 

Insulated Fanorak

Deze jas is perfect voor als je op reis gaat, maar ook superhandig inons eigen koude kikkerlandje. De Insulated Fanorak is een dunnere jas, maar nog steeds heerlijk warm en makkelijk mee te nemen door zijn lichte stof. Het toffe en bijzondere aan deze jas is dat je hem tot een rugzakje kan vormen. Dit maakt hem ideaal voor reizen en onverwachte weersomstandigheden. De kou of de zon? Het maakt niet uit omdat je hem overal mee naartoe kan nemen zonder gesjouw. 

Adidas

Natuurlijk blijft adidas niet achter met een rijk vernieuwde wintercollectie. Ook dit merk wilt ons natuurlijk warm houden tijdens de koude winterdagen. De Hionac jas van adidas is een dunne donsjas en hij is ook regenafstotend. De jas heeft geen stiksels, wat zorgt dat wind en regen niet in de jas komen en jij heerlijk warm blijft tijdens een storm, sneeuw en regen. Deze jas in het groen en zwart uitgebracht.

Heb jij jouw favoriete jas al gevonden in deze blog en zeg je “deze moet ik hebben”, shop ze dan snel via deze link. Wij hebben naast deze blog ook een YouTube video gemaakt, waar wij alle jassen aan jou laten zien. Voor ons YouTube kanaal kan je hier klikken en voor de video mag je hier klikken. Heb je geen zin om te lezen, dan luister je gewoon onze podcast hier.