ELLESSE

Het is weer zo ver, Ellesse heeft ons weer helemaal verliefd gemaakt met de nieuwe kledingcollectie voor zowel heren als kids. De collectie bestaat onder andere uit truien, tops en broeken.

Kan je niet wachten tot de zomer begint, of heb je nog truien nodig om deze winter te overleven? Dan raden we je aan om zeker weten even een kijkje te nemen, want de nieuwe Ellesse bevat naast zomerse shirts ook heerlijke hoodies!

Heren

De nieuwe herencollectie bereidt ons alvast voor op de zomer met haar nieuwe zwembroeken. Er liggen twee verschillende Ellesse zwemshorts in de winkels, de Dem Slackers en Genoa zwemshorts. De shorts zitten erg comfortabel  en ze geven je een echt zomers gevoel. Met de nieuwe t-shirts van Ellesse maak jij je beste zomerse outfits compleet! Wij voelen de zonnestralen al komen.

Natuurlijk moeten we niet alleen voorbereid zijn op de zomer, maar is het ook nodig ons warm te houden tijdens de koude dagen. Hiervoor zijn er super toffe hoodies, truien en vesten gelanceerd. Zo’n leuke collectie kan je toch niet in de winkel laten liggen?

Ellesse Garnios Vest Junior

Kids

We kunnen de kids natuurlijk niet overslaan, voor de allerkleinste is er ook weer super leuke kleding geïntroduceerd. Zowel voor de jongens als voor de meisjes zijn er onwijs schattige shirtjes, truitjes en broekjes uitgebracht. Altijd al samen met je kleintje een outfit willen rocken? Bekijk dan de Ellesse truien voor kids en voor volwassenen

Net als de herencollectie, bestaat ook de kids-collectie uit lieve zwembroekjes voor de jongens om ons alvast voor te bereiden op de warme dagen. Naast de eerder genoemde truitjes en shirts zijn er ook joggingbroeken op de markt gebracht die voor de kids erg prettig zijn. De Hiro joggingsbroek is zowel in het zwart als in het blauw verkrijgbaar en bevat een rood en wit detail aan de zijkant.

Ellesse Siobhen Trui Kids MeisjesEllesse Bervios Zwemshort Junior

Bekijk de hele collectie door op deze link te klikken en shop jouw favoriete Ellesse artikelen! Vergeet niet een kijkje te nemen op ons YouTube kanaal, daarvoor kan je hier klikken. Nooit de nieuwste trends willen missen? Houd dan zeker onze Instagram in de gaten!