DFNS

Wil je jouw favoriete sneakers graag dag en nacht aantrekken, maar ben je bang voor schade na dat te gekke festival? Het lijkt bijna onmogelijk, maar DFNS heeft de oplossing bedacht. DFNS heeft verschillende sneaker-reinigers en beschermers, nog mooier is dat alles 100% natuurlijk is! Zo draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

DFNS is een merk geboren in Nederland. Het merk is vrij nieuw, maar de producten zijn nu al hot items. Met innovatie, expertise en enthousiasme is alles mogelijk, wordt er beschreven op de website van DFNS en dit hebben ze dan ook echt bewezen. Voor jaren leek het onmogelijk een sneaker-reiniger te ontwikkelen die ook nog is milieuvriendelijk is, maar DFNS heeft het waargemaakt.

“GET MESSY. PLAY HARD. LIVE READY.” -DFNS

DFNS wil haar milieubewustzijn onder de aandacht brengen bij de sneakerfreaks met haar uitgebrachte lijn kwaliteitsproducten. Zo zijn er naast sneaker-producten ook reinigingsproducten voor kleding. “Viva la revolutie”

De DFNS protect spray beschermt je sneakers tegen hardnekkig vuil en zorgt dat je jouw sneakers super makkelijk schoon krijgt. Nu kan je met een gerust hart je favoriete paartje aantrekken naar dat leuke festival en je hebt ze binnen no-time weer zo mooi als toen je ze kocht. 

Er is ook nog een DFNS refreshing spray die speciaal ontwikkeld is om nare geurtjes in je schoenen te doen vernietigen. Perfect toch? De spray ruikt ontzettend fris en werkt heel gemakkelijk. Vanaf nu hoef je je niet meer druk te maken over de geur die van je sneakers af komt na 8 uur lang slenteren door de stad, want ze ruiken straks elke dag naar rozen.. 

De kledingreiniger lijkt wel een beetje op de footwear refreshing spray. Het idee is hetzelfde, maar dan kijken we nog ietsjes verder dan alleen een ontzettend lekker luchtje. Deze spray reinigt de kleding als het ware, net als een kleine wasbeurt. De reiniger ruikt daarom ook ontzettend naar wasmiddel maar is ook in staat de vuiligheid ruimschoots te doen verdoezelen. Ideaal voor een weekend weg bijvoorbeeld! 

Ben je net zo enthousiast over deze producten als wij? Klik dan hier en voeg ze direct toe in je winkelmandje bij je nieuwe aankoop!