ARMANI/ EA7

Emporio Armani is een meest sportieve kant van Armani en wordt ook wel afgekort als EA7. Het is een merk waar je waarschijnlijk wel wat van hebt gehoord. Wij als grote Armani fans hebben geweldig nieuws voor jullie! Armani heeft namelijk een nieuwe EA7 collectie gelanceerd.

Armani is bekend van zijn chique, maar sportieve kledingstijl. Het populaire merk heeft een waanzinnige nieuwe sportieve lijn uitgebracht. Wij willen je graag kennis laten maken met de nieuwste items van Armani! Houdt je vast, want je zal weggeblazen worden door de nieuwe kleding uit de EA7 collectie.

Streetwear 

Voor wie dol is op complete trainingspakken kan met een merk als Armani even gelukkig worden als met de welbekende sportmerken. De trainingspakken zijn namelijk niet alleen geschikt voor sportieve activiteiten maar ook zeker als casual look. En om heel eerlijk te zijn weten wij bijna wel zeker dat jij deze pakken liever als streetwear wilt showen. Er zijn in de laatste collectie meerdere soorten pakken uitgebracht, gemaakt van ook meerdere soorten materiaal. Zo zijn er joggingpakken die wat meer ‘’sweat’’ stof bevatten maar ook de all time faves licht glanzende stoffen komen aan bod. 

Luxe kleuren

Voor wie dol is op neutrale maar zeker luxe kleuren is bij Armani aan het goede adres. De collecties bestaan vrijwel altijd uit rustige maar zeker ook wel chique kleuren. Dit zie je niet alleen terug in de trainingspakken maar ook vaak genoeg in de overige kleding zoals de t-shirts, truien en eventuele losse broeken. De shirts zijn daarentegen vaak wel voorzien van een opvallend logo, wat een basic shirt toch net dat extraatje kan geven, ongeacht de rustige kleuren. 

Basic chique

Voor wie geen fan is van het woord basic is kunnen we je vast vertellen dat de basics van Armani niet zomaar ‘’basic’’ zijn en we zeker weten dat je deze shirts toch met zorg zult behandelen en dragen natuurlijk. Datzelfde geldt eigenlijk ook wel een klein beetje voor de sneakers van Armani. In de laatste collectie zijn er ook weer ontzettend mooie sneakers uitgebracht met een rustig thema, maar waarvan je toch je ogen er niet te lang vanaf kunt houden omdat de luxe er gewoonweg vanaf spat! Op zoek naar een nieuw paar sneakers die vrijwel elke outfit matcht? Neem dan absoluut even een kijkje!

Je bent nu vast en zeker mega enthousiast over Armani? Dan hebben wij goed nieuws. Via deze link kun jij alle nieuwste en natuurlijk ook de eerdere collecties bekijken en bestellen. 

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen op het gebied van streetwear en sneakers door ons te volgen op Instagram via deze link en te abonneren op ons Youtube-kanaal via deze link.