ADIDAS SHADOWBEAST COLLECTIE

Welkom bij een nieuwe blog van FC247. Adidas heeft 2020 goed ingeluid met zijn nieuwe Shadowbeast collectie. Wij moeten deze nieuwe voetbalschoenen echt aan jou laten zien!

De nieuwe shadowbeast collectie is bijna geheel zwart, op kleine details na. Deze details laat de adidas kenmerken er super mooi uitspringen. Het fijnste aan zwarte voetbalschoenen is dat ze bij elke outfit passen. Nu ben je waarschijnlijk bang dat de schoenen saai zijn, maar dat zijn ze absoluut niet. Door de lichtgekleurde details in de schoenen vallen ze gelijk op. 

Nemeziz 19+

De Nemeziz 19+ is zoals je kan verwachten geheel zwart, maar heeft een gouden safari print op de drie adidas strepen wat doorloopt naar de zool. Dit geeft een super gaaf effect. Tegenwoordig zie je dit al veel op sneakers terugkomen, maar op voetbalschoenen is de safariprint absoluut uniek. De doppen zijn aan de onderzijde doorzichtig, wat een mooi contrast geeft met de rest van de schoen.

COPA 19+

Ook de COPA 19+ voetbalschoenen zijn uit het donker gekropen. Houd je van een tikkeltje chique, dan zijn deze stijlvolle voetbalschoenen echt iets voor jou. De schoenen hebben een donkergrijs marmer effect in de zool, hiel en op de drie adidas strepen. De schoenen zelf hebben een glanzende zwarte kleur. Het marmeren effect komt super mooi uit hierdoor. Wij zijn verliefd.

 

X 19+

Niet te vergeten, de X 19+ voetbalschoenen. Ook hier zie je weer het marmeren effect terugkomen in de drie strepen aan de voorkant en in de achterkant van de zool. Marmer is het nieuwe zwart en echt niet te missen in deze schoenencollectie. Anders dan bij de andere twee schoenen in deze collectie is dat hier het printje doorloopt in de doppen aan de onderzijde van de schoen.

Ben jij nu net zo enthousiast over deze schoenen als wij? Klik dan hier, koop ze dan nu en zorg dat jouw voetbaljaar perfect begint! Vergeet niet een kijkje te nemen op ons YouTube kanaal, daarvoor kan je hier klikken. Nooit de nieuwste trends willen missen? Houd dan zeker onze Instagram en onze blogs in de gaten. Voor de Instagram kan je hier klikken en de blogs lees je hier.