WINTER HIGHLIGHTS

De winter loopt ten einde en dat betekent dat het tijd is om plaats te maken voor de lente. Voordat we helemaal klaar zijn om de winter af te sluiten, willen wij graag een overzicht geven van de highlights van afgelopen winter. 

Er zijn veel nieuwe kleding en sneakers gelanceerd deze winter en wij zijn omver geblazen door alle toffe nieuwe producten. Wij hebben de winter highlights, met onze favoriete producten, op een rijtje gezet voor jou.

Adidas Shadow Beast

“Adidas heeft 2020 goed ingeluid met zijn nieuwe Shadow Beast collectie”, was te lezen in een van de eerste blogs dit jaar. De voetbalschoenen zijn bijna helemaal zwart, waardoor deze perfect in ons rijtje highlights passen. Door de details van safari en -marble print hebben de schoenen een unieke look en springen ze echt uit. Ren snel naar de winkels of klik op deze link om alle Shadow Beast items te bekijken.

Nike Air Fleece

Ook Nike heeft ons weer verbaasd met haar nieuwe collectie aan Air Fleece kleding. Ga je lekker met je vrienden op stap? Of is het tijd voor een dagje Netflix? Nike Air Fleece zit chill bij elke gelegenheid. Nog steeds worden er vele nieuwe kleuren uitgebracht van dit Nike-pak en kan jij in stijl op pad. Klik hier en shop jouw favoriete Nike Air pak!

 

Nike Tech Fleece

Om even in de Nike vibe te blijven, Nike Tech Fleece is een all-time-favorite. Deze winter hebben zijn er weer te gekke nieuwe kleuren gelanceerd. Zo is er niet heel kort geleden een mooie babyblauwe kleur op de markt gekomen, een echte eyecatcher. Het pak is een must-have voor in je garderobe! Samen met nog meer aparte kleuren, waaronder de rode en camo grijze kleur, valt Nike Tech Fleece echt niet meer van de straten te missen! Check snel alle kleuren in onze webshop via deze link!

Off The Pitch

Een van de highlights die pas is gereleased is een nieuwe Off The Pitch collectie. Off The Pitch heeft een luxe, maar stoere uitstraling. Haar nieuwe collectie bestaat uit toffe streetwear met een chique randje. De nieuwe collectie bevat onder andere t-shirts, broeken en vesten. Nu ben je zeker nieuwsgierig naar de hot items? No worries! Klik snel op de link om alle Off The Pitch-items te bekijken.

11 Degrees

Last but not least, 11 Degrees. Een merk met stoere street en -sportswear. De kleding is een combinatie van casual en sport, dit is iets wat je ook steeds meer ziet terugkomen op straat.  “The 11 man are strong, sure and cool. He knows his sh*t, knows what he wants and he works hard to get it.” Vertelt het merk, dat jou een zelfverzekerd gevoel geven bij het dragen van hun items. Kleding met dit motto kan je toch niet in de winkel laten liggen? Koop jouw favoriete 11 Degrees artikelen door hier te klikken.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste streetwear en sportswear? Vergeet ons dan zeker niet te volgen op Instagram via deze link. En luister naar onze podcast op Spotify via deze link, of op Soundcloud door hier te klikken.