ADIDAS ENCRYPTION PACK

Adidas heeft weer een nieuwe voetbalschoenen collectie uitgebracht. Wij laten je een greep zien uit de collectie met daarbij een review.

Adidas heeft het Encryption Pack uitgebracht. Wij bespreken hier drie voetbalschoenen van de 19.1 collectie en één schoen van de 19.3 collectie. Deze zijn tevens ook verkrijgbaar als 19+, dit zijn dezelfde schoenen maar dan zonder veters.

(Bekijk hier alle voetbalschoenen uit het Encryption pack)

Predator 19.1
De Predator 19.1 schoenen zijn één van de twee schoenen met een groene camo -print. De drie adidas strepen zijn in een vanille kleur en de veters zijn van het adidas Primeknit-materiaal net als voorheen. In principe zijn dit dezelfde schoenen als in de voorgaande collectie. De upper bevat een nieuwe geweven techniek, dit is wel vernieuwd. Deze techniek zorgt voor meer grip op de bal.  “Predator is niet alleen een voetbalschoen. Het is de belofte dat wat je doet meer betekent dan wat je zegt” -Adidas.

Adidas X
De adidas X 19.1 schoen is heeft net als de Predator een groene camo print. De hielkap is naadloos en details springen er uit met een oranje kleur. Tevens is dit de lichtste schoen van het Encryption Pack, ze zijn maar 199 gram en dus perfect voor de snelle voetballers onder ons.

Nemeziz 19.3
Eén van de twee grijze schoenen zullen wij nu bespreken. De adidas Nemeziz 19.3 heeft een grijze camo-kleur met, net als bij de adidas X, oranje details. De onderkant is donker die naar een steeds lichtere kleur uitloopt. De 19.1 is bij ons helaas nog niet binnen, maar ook deze schoen heeft een oranje detail en de kleuren lopen mooi over in de sok.

Adidas Copa
Dit is de enige schoen uit het Encryption Pack die van leer is gemaakt. Wij vinden deze schoen het mooist van de vier. Ondanks dat hij van leer is gemaakt neemt hij niet veel water op. Dit komt doordat de upper is bereid met vusion skin. Daarnaast heeft de upper een x-ray schuimvulling, dit zorgt voor meer balcontrole tijdens de regendagen.

Natuurlijk zijn er een heleboel varianten binnen het Encryption Pack, deze shop je hier. Wij hebben ook een YouTube video hierover gemaakt, om deze te bekijken kan je hier klikken. Wil je meer lezen, kijk dan verder op onze blog pagina.