11 DEGREES

Een opvallende trend de laatste maanden is het combineren van streetwear en sportswear, dat geeft een stoere look aan je garderobe. 11 Degrees is een vrij nieuw merk uit Engeland dat hier goed op inspeelt met haar kleding. 

“The 11 man are strong, sure and cool. He knows his sh*t, knows what he wants and he works hard to get it.” Vertelt 11 Degrees op haar website. Wij hebben de kleding mogen uittesten en wij kunnen jou vertellen dat de items het krachtige motto absoluut waarmaken.

Elf graden

De kleding van 11 Degrees is erg comfortabel en gemaakt van zachte stoffen. De verschillende broeken, shirts en andere kledingstukken zijn casual met een sportieve afwerking en zeker een must-have voor in je kast. 

“HE’S A RIDER, HE’S A RACER, HE’S A RAPPER, HE’S A SKATER, HE’S A SPORTS STAR, HE’S A SINGER, HE’S A STYLE COMMUNICATOR, HE’S YOU” -11 Degrees

Jij bent het

De designers van 11 Degrees proberen met het merk jou te helpen om je grenzen te verleggen en je te motiveren het beste uit jezelf te halen. Het team van modellen bestaat uit zelfverzekerde mensen die weten waar ze voor staan en wat ze willen. Dit is het gevoel dat het merk wilt overbrengen aan de mensen die de kleding van 11 Degrees dragen. 

“DO IT IN 11, JOIN US FOR THE RIDE” -11 Degrees

Maak je dromen waar en voel je sterk in de kleding van 11 Degrees. Bekijk en bestel de producten van het merk via deze link.